وي با تأکيد بر اينکه اهداف و چشم اندازهاي بلندمدتي که از رهگذر اين دوسالانه براي ما ترسيم شده قطعاً از برگزاري آن مهم تر است، اظهار داشت: اقداماتي از قبيل دائمي بودن دبيرخانه اين دوسالانه، ارتباط گيري و تعامل گسترده وسيع با عکاسان مسلمان، شناسايي استعدادها خلاقيتها و توانمنديها در عکاسي جهان اسلام ميتواند ارزنده ترين اسناد تصويري يک حوزه عظيم فرهنگي، اعتقادي و تمدني جهان معاصر را در خود حفظ کند.
ميرهاشمي با اشاره به اينکه تحقق اين اهداف ميتواند به شکل گيري يک بستر بنيادين پژوهشي و حرفهاي، از پيوند عکس با جهان اسلام، دغدغهها، آداب و رسوم و آيينها در آن منجر شود، افزود: اين دوسالانه در احياي کارکرد فراگير عکس و بازتاب همه مسائل جوامع اسلامي در تصوير و هدايت آن به اشکال و الگوهاي زيبايي شناختي و هنرمندانه قطعاً مؤثر است.
دبير نخستين دوسالانه خاطر نشان کرد: ارتباطات بوجود آمده در جريان اين دوسالانه حلقه پيوندي ميان عکاسان جهان اسلام ايجاد کرده و اگر طراحي و سياست گذاري فرهنگستان هنر و صبا دقيق و کارآمد باشد ميتواند پايه گذار حرکتهاي بزرگ بعدي باشد.
وي به تعيين موضوع خانواده مسلمان براي اولين دوسالانه اشاره کرد و گفت: موضوع خانواده براي اين انتخاب شد که با فرصت ايجاد شده عکاسان بتوانند تجليات تازه و چشمگيري از زندگي در جوامع اسلامي ارائه دهند.
گفتني است اولين دوسالانه بين المللي عکس جهان اسلام در مؤسسه فرهنگي هنري صبا تا پايان خرداد پذيراي عموم علاقهمندان اين هنر است./111
انتهای پیام/